Répási Eszter - dietetikus

Az ételek, a főzés, a családi étkezések számomra mindig is sokat jelentettek, de a táplálkozás igazi jelentőségét csak később ismertem meg az egyetemi tanulmányaim alatt. Azóta igyekszem a táplálkozástudomány minden szegmensét megismerni és a munkámban felhasználni.
8 éve hivatásom a dietetika és a táplálkozástudomány, mely tudás behálózza a mindennapjaimat.Ezen idő alatt több dietetikai szakterületen és módszerben szereztem szakmai tapasztalatot, és igyekszem ezt a tudást mindig valami új, a dietetikához kapcsolódó szakterülettel kiegészíteni, mint például a gyógynövények alkalmazása és beillesztése (fitoterápia), hogy egy komplex és egyénre szabott támogatást tudjak minden hozzám fordulónak nyújtani.


A mai rohanó világunkban rengeteg olyan hatás ér minket, melyek ellen a kiegyensúlyozott táplálkozás védő hatással lehet, azonban egy kialakított táplálkozás akkor jó és hatékony, ha az adott ember céljaihoz és életmódjához igazított.


Hiszem és vallom, hogy a megfelelő táplálkozás kialakítása nem csak a prevencióban, hanem a gyógyulás támogatásában is kulcsfontosságú, melyet már a tudomány is több oldalról bizonyított.

Skype: eszterrepasi
honlap: repasieszter.hu
elérhetőség: info@repasieszter.hu
instagram: FoodSynonyms

DIETETIKUS FOGLALKOZÁSOK

Minden konzultáción van kötöttebb rész, szabad beszélgetés és rövid személyes konzultációs lehetőség a továbblépésekkel kapcsolatban, illetve minden héten lehetőség van a szakemberrel rövid egyéni időt is eltölteni, ahol a személyes kérdéseit felteheti egyénileg is az adott témában.

1) MINDEN HÓNAP ELSŐ HETE
Testsúlykontroll klub– A klub segítséget nyújthat a megfelelő életmódváltáshoz és kialakításához. Mindenkinek egyéni testsúlykönyv vezetésére van lehetőség, melyekbe a méréseket, naplókat és egyéb továbblépési lehetőségeket lehet folyamatosan rögzíteni. A klub alkalmával tapasztalatot cserélhetnek a résztvevők, mely sok segítséget nyújthat a szakember támogatása mellett.

2) MINDEN HÓNAP MÁSODIK HETE
Kreatív klub – A klub egy igazi élményfürdő, ahol végig járjuk a termőföldtől az asztalig egy-egy nyersanyag, élelmiszer vagy étel útját. Lehetőség nyílik főzésre, kóstolásra, egészséges táplálkozással kapcsolatos könyvek (könyvklub) és receptek megismerésére. A klubok alkalmával előforduló recepteket összegyűjtjük, az otthonról hozott recepteket kielemezzük és megnézzük, hogy mennyire egészséges alapanyagokat tartalmaz, vagy, hogy hogyan lehet egészségesebbé tenni. A kész receptek házifeladatként elkészíthetőek és feltölthetőek.

3) MINDEN HÓNAP HARMADIK HETE
Táplálkozással a prevencióért klub – A klubot kihegyezzük a megelőzésre, táplálkozástudományi újdonságokra és lehetőségekre, úgy hogy közben tisztázzuk a tényeket és ledöntjük a tévhiteket.

4) MINDEN HÓNAP NEGYEDIK HETE
Speciális tápanyag klub – Betegség specifikus foglalkozások és előadások, melyek segítenek az aktuális állapothoz tartozó táplálkozási javaslatok megismerését, és nyomon követését. Az adott téma mindig időben kiírásra kerül, hogy a lehető legcélzottabb információkat kapja a résztvevő.

5) MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN 14:00-17:00
Skype lehetőségminden héten, ahol négyszemközt, írásban felteheti a kérdéseit a szakembernek, így egyénre szóló választ és konkrét továbblépési javaslatot is kaphat a szakemberhez forduló.
Skype név: eszterrepasi

 

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Gérce 13:30 – 15:30
Művelődési Ház
Kossuth u. 88/a

Sótony 16:00 – 18:00
Faluház
József A. u.26

Ikervár 13:30 – 15:30
Művelődési Ház
József A. u. 85

Pecöl 16:00 – 18:00
Háziorvosi Rendelő
Széchenyi u. 33.
Szombathely 9:30-11:30
Zarkaházi- Szily Kastély
Győzelem u.1.

Torony 9:30-11:30
Művelődési Ház és Könyvtár
Felsőőr u. 47.

Skype Konzultáció
Kérdezze a szakembert (internet)
14:00-17:00