Dr. Mózer Gyöngyi

Dr. Mózer Gyöngyi vagyok. Az egészségügyi szakközépiskolát követően a Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1990-ben végeztem . A sárvári kórház belgyógyászati osztályán dolgozva szereztem meg a belgyógyász szakvizsgámat . 1998. január 1-től látom el a praxist . A háziorvosi szakvizsgát 2001-ben tettem le . Gérce és a szomszédos Vásárosmiske területén élő közel 1550 gyermekek és felnőtt ellátását végezzük . 
Háziorvosi munkámat az asszisztensi feladatokat is ellátó körzeti közösségi ápolónő segíti . Vegyes körzetként a gyermekek és a várandósok gondozását , iskolaegészségügyi feladatokat a védőnővel karöltve látjuk el.

Az elmúlt 20 év alatt rengeteg orvos-beteg találkozás során egyénre szabottan próbáltam rávilágítani az életvezetési , életmódi hibákra elsődleges megelőzésként. Minden esetben igyekeztem a változtatás szükségességének elfogadását elérni, javaslatokat adtam ennek technikájára. Remélem néhány páciensemnek tudtam segíteni! De az elért eredménnyel nem vagyok elégedett ! A másodlagos megelőzés szellemében folyamatosan szűrő vizsgálatokra utalom pácienseimet . Ebben a részfeladatban több sikerélményem van.           
A praxisközösség adta lehetőségekkel javítani szeretném  saját működésemet .